Tervetuloa mukaan!

Mahtavaa, että haluat muuttaa maailmaa kanssamme!

Täytä alla oleva lomake ja saat jatkossa kerran kuukauteen tietoa ajankohtaisista mahdollisuuksia toimia tasa-arvon eteen. Voit tutustua toimintaamme täällä. Rekisteröityminen ei sido sinua toimintaamme, vaan voit aina valita omien aikataulujesi, voimavarojesi ja kiinnostuksesi mukaan, milloin ja miten osallistut.

Ennen rekisteröitymistäsi, luethan Planin lastensuojeluohjeet ja palvelun yleiset käyttöehdot. Jos sinulla on jo OmaPlan-tili, käythän OmaPlanissä ilmoittautumassa vapaaehtoiseksi. Tämä onnistuu Omat tiedot ja maksut -sivuilla, Aktivismi Planissa–osiossa.

Planin aktivisteina voivat toimia kaikki yli 15-vuotiaat (alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa). Jos olet 15–17-vuotias, tarvitsemme huoltajaltasi luvan toimintaan. Otathan yhteyttä Lindaan mikäli tulet uutena mukaan.

Voit tilata Planin ajankohtaiset vapaaehtoisviestit myös suoraan puhelimeesi. Tilaa WhatsApp-uutiskirje ja saat kootusti tiedot vapaaehtoismahdollisuuksista. Pysyt helposti perillä siitä, miten voit osallistua työhömme tasa-arvoisemman maailman puolesta!

Näin tilaat WhatsApp-uutiskirjeen:

  1. Tallenna numero 040 451 0269 omaan puhelimeesi. Muuten et pysty vastaanottamaan viestejä.
  2. Lähetä numeroon WhatsApp-viesti “tilaan uutiskirjeen [ja oma nimesi]”.
  3. Valmista! Näin pysyt perillä siitä, mitä Planissa tapahtuu ja miten sinä voit osallistua toimintaamme.
Uuden käyttäjän rekisteröinti
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
Luo Oma Plan -tunnukset. Oma Planissa voit muokata omia tietojasi ja löydät lisätietoa toiminnastamme.
*
*
12 characters or more.
*
Kirjaudu sisään